Personal de DinamE participa a la Oxfam Trailwalker

Què és la Trailwalker

La Trailwalker és un esdeveniment Esportiu de caire benèfic, que es celebrarà el proper 8 d’abril. El recorregut fa una distància de 100 kms a completar en un màxim de 32 hores seguint la via verda de Girona que va des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols.

Per poder participar al Trailwalker, cal que cada equip aconsegueixi almenys 3.000 euros en donatius, que Oxfam Intermón destinarà als seus projectes.

L’Objectiu Trailwalker

Lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips aconseguiu donatius que Oxfam Intermón destinem als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

Des de la primera edició (2011), ja han participat a l’Oxfam Intermón Trailwalker més de 2.400 equips i s’han recaptat més 5 milions d’euros.

L’equip UES

Personal de DinamE participa en l’equip que la secció de Trail running de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) presenta a la propera Trailwalker, que es celebra el 2018.

Que us demanem

Participeu en la mesura de les vostres possibilitats en ajudar-nos a aconseguir l’objectiu. Podeu fer donacions directes, a través de la pàgina web d’Oxfam Trailwalker:

https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/bcn2018/g40

Assistiu als events que preparem per a recaudar fons. Els publiquem a la pàgina web que hem creat per l’event:

https://trailwalkerues.wixsite.com/trailwalker

Més informació

https://trailwalkerues.wixsite.com/trailwalker

https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/tw-girona-2018

Etiquetas: ,

Los comentarios están cerrados.